Amsterdam City Tour

 

Welkom in Amsterdam! Als je op zoek bent naar een luxe en comfortabele manier om de stad te verkennen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze taxi, Airport Limo Service brengt je naar alle prachtige bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Hier is een tour die je niet mag missen:

  • De Dam: Een van de beroemdste bezienswaardigheden van Amsterdam is de Dam, het centrale plein van de stad. Hier vind je het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument. Het is de perfecte plek om de stad te verkennen en te genieten van het prachtige uitzicht.
  • Het Rijksmuseum: Dit museum heeft een uitgebreide collectie kunstwerken en voorwerpen uit de Nederlandse geschiedenis, waaronder werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. Het is een must-see voor elke kunstliefhebber.
  • Het Van Gogh Museum: Dit museum is gewijd aan het leven en werk van Vincent van Gogh. Hier vind je meer dan 200 schilderijen, tekeningen en brieven van de beroemde Nederlandse kunstenaar.
  • De Jordaan: Deze buurt is beroemd om zijn gezellige straatjes, grachten en boetiekjes. Het is de perfecte plek om te wandelen en te genieten van de sfeer van de stad.
  • Het Anne Frank Huis: Hier kun je het beroemde onderduikadres van Anne Frank bezoeken. Het museum biedt een unieke kijk op haar leven en de Tweede Wereldoorlog.
  • De Wallen: De Wallen is de beroemde rosse buurt van Amsterdam en staat bekend om zijn bars, clubs en coffeeshops. Het is een interessante plek om te bezoeken en te leren over de geschiedenis van de stad.
  • Het Vondelpark: Dit park is het grootste en meest bekende park van Amsterdam. Het is een geweldige plek om te wandelen, fietsen, picknicken en te genieten van de natuur.

Wij vervoeren u graag in alle luxe met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour door Amsterdam weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief! Boek nu onze service en ervaar Amsterdam op de beste manier!

 

Populaire bezienswaardigheden

Anne Frank Huis
Grachtengordel
Museumplein
Heineken Experience
Van Gogh Museum

Stedelijk Museum

Rebrandt Museum
Madame Tussauds
Red light district De Wallen
Johan Cruijff Arena
Rijksmuseum
De Dam
Museumplein
De Nieuwe Kerk
Moco museum

Amsterdam Tower

This is Holland ( 5D bioscoop +- 45 minuten )

 

Onze privé taxi tours zijn volledig aanpasbaar aan uw voorkeuren, zodat u het meeste uit uw tijd in  kunt halen. Na uw bezoek brengt onze chauffeur u veilig en comfortabel terug naar uw locatie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over parkeren of navigeren in het verkeer. Boek vandaag nog uw taxi tour bij Taxi Airport Limo Service  en geniet van een zorgeloze en leuke dag uit!